Image

Byggmax öppnar nya butiker

Handel De två nya butikerna ligger på Växelgatan 4 i Söderhamn och på Kärrgatan 1 i Mariannelund.
Publicerad den 4 Augusti 2017

– Vi har länge velat etablera oss i Söderhamn och nu hittat ett bra Byggmax-läge, där det passerar mycket folk. Det känns riktigt kul att få möjligheten att öppna butik i Söderhamn och ge fler kunder chansen att handla byggmaterial med kvalitet till kanonpriser - snabbt och enkelt, säger Jens Kristofersson, regionchef på Byggmax.

Butiken i Mariannelund är den första inom konceptet Byggmax Mini, vilket möjliggör öppningar av varuhus i mindre orter.

– Vi vill att det ska vara möjligt för alla att genomföra det byggprojekt man drömmer om. Därför vill vi finnas på så många orter som möjligt i Sverige. Vi har lyckats anpassa våra egna kostnader för att kunna öppna upp i mindre städer och Mariannelund är först ut i ordningen, säger Marcus Essesjö, Country Manager Byggmax.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY