Image
Björnänge, Söderhamn.

Fastpartner hyr ut till padelaktör i Söderhamn

Uthyrning Fastpartner har tecknat ett avtal om 1 850 kvadratmeter med WAP, We Are Padel i Björnänge, Söderhamn.


Willys öppnar ny butik i Söderhamn.

Willys öppnar ny butik i Söderhamn

Bygg/Arkitektur Willys satsar stort och bygger en ny fullstor butik på en tomt i direkt anslutning till stadens Resecentrum. Arwidsro har uppdraget att bygga fastigheten – och har fler ambitioner för området.


Svenska Handelsfastigheter köper i Söderhamn

Transaktioner Svenska Handelsfastigheter har köpt en handelsfastighet i Söderhamn. Fastigheten ligger i E-center vid E4:an och har Coop som hyresgäst.


Diös säljer allt i Söderhamn

Transaktioner Diös säljer fyra fastigheter i Söderhamn om totalt cirka 10 000 kvadratmeter, vilket motsvarar bolagets hela bestånd på orten.


Byggmax öppnar nya butiker

Handel De två nya butikerna ligger på Växelgatan 4 i Söderhamn och på Kärrgatan 1 i Mariannelund.


Fastpartner köper i Söderhamn

Transaktioner Fastpartner köper fastigheten Verkstäderna 2 av CNF Invest AB. Fastigheten är belägen i centrala Söderhamn vid Söderhamnsån. Fastigheten är uthyrd till cirka 95 procent och har en uthyrningsbar yta om 15 200 kvadratmeter.


Byggmax öppnar nya butiker

Bygg/Arkitektur Byggmax Group planerar att fortsätta växa med både e-handel och butiker, och har som mål att öppna åtta till tolv nya butiker under 2017. Byggmax Group informerar nu om lägen för sex av de nya butikerna. 


NCC bygger ny bandyhall i Söderhamn

Bygg/Arkitektur NCC bygger en ny bandyhall åt Söderhamns kommun. Ordern är värd 55 miljoner kronor.


Fastpartner hyr ut i Söderhamn

Uthyrning Fastpartner har tecknat nya avtal med Jeven och Björnänge Logistik & Förråd, som innebär att ytterligare 2 600 kvadratmeter hyrs ut i Björnänge 5:1 i Söderhamn.


Fastpartner hyr ut i Söderhamn

Uthyrning Fastpartner har tecknat avtal om 1 194 kvadratmeter produktionslokaler till Jeven AB, Nordens största tillverkare av kåpor och storkök, i Söderhamn.


Faxeholmen hyr ut till H&M

Uthyrning H&M öppnar sin första butik i Söderhamn. Hyresvärd blir det kommunala bolaget Faxeholmen.


Alloktons konkursfastigheter sålda

Transaktioner De fastigheter i Falun, Borlänge och Söderhamn som ingick i Allokton-konkursen i höstas är nu sålda. Köpeskillingen blev 413,5 miljoner kronor.