Image
Bild: Eddie Ekberg

Bucht på Expo Real med nya uppgifter

Expo Real Det är fjärde gången Marie Bucht är på Expo Real. Men första gången i NCC-kostym. På Newsec-tiden var hon med och kände av marknaden, nu letar hon investerare och samarbetspartners. - Det är otroligt stimulerande och spännande, säger hon.
Publicerad den 10 Oktober 2012
Bild: Eddie Ekberg
Marie Bucht. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Marie Bucht. Foto: Eddie Ekberg.

Marie Bucht lämnade Newsec i våras och har nu varit ett halvår på NCC Property Development som utvecklar fastigheter för kontor, handel och logistik. Det är också första gången hon är på Expo Real som NCC-anställd.

- Det är väldigt annorlunda. Dels så är ju NCC ett så stort bolag med massor av medarbetare i bland annat Norden, Tyskland och Baltikum och jag försöker hinna träffa de som är här på mässan. Vi har ett 50-tal medarbetare på plats, varav en tredjedel är tyskar. Sedan är ju NCC den största bostadsutvecklaren i hela Tyskland så det är klart att det ger avtryck, säger Marie Bucht.

För hennes personliga uppdrags del på Expo Real är det också mycket som skiljer sig åt mot tidigare.

- Mitt uppdrag är bland annat att träffa investerare, uppvakta banker och hitta samarbetspartners.

Hon har en attraktiv säljportfölj med sig till Expo Real.

- Vi har uppemot tre miljarder till salu som vi diskuterar här på Expo Real. Det är till exempel Triangeln i Malmö, Ullevigatan i Göteborg, ett stort paket i Finland och ett logistikprojekt i Tallin. Intresset är jättestort, vi har fördel av att vi erbjuder tyskarna precis det de efterfrågar, säger Marie Bucht.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige