Image

Brahe Suites är Stockholms nya lyxlägenheter

Bostäder Brahe Suites på Östermalm i Stockholm, som utvecklas av Axxonen Properties, består av fem våningar och totalt 19 boutiquelägenheter.
Publicerad den 10 November 2015
Brahe Suites. Bild: Axxonen Properties
Brahe Suites. Lena Koerth. Bild: Ali Abedi
Lena Koerth.

Brahe Suites på Brahegatan 44 i Stockholm konkurrerar främst på den internationella marknaden för personer som reser mycket.

- Vi söker ständigt efter lösningar som gör vår vardag mer kvalitativ. I framtiden kommer hemmet vara en plats som tar hand om en, och inte en plats som man behöver ta hand om, säger Lena Koerth, konceptutvecklare på Axxonen Properties.

Gästerna i de exklusiva lägenheterna har tillgång till en housemaid som tar hand om vardagssysslorna som att exempelvis hämta kemtvätten. I Brahe Suites smälter hemmet och de bekvämligheter som ett hotell erbjuder ihop.

En av lägenheterna i Brahe Suites är lite mer unik än de andra. I suite nummer 16 hittas särskilt utvalda möbler och textiler från Svenskt Tenn som ingår i bostadens pris.

- Vi har valt att samarbeta med det här unika projektet för att sätta vår tidlösa prägel på det moderna Brahe Suites. Profilen på den som skulle bo i lägenheten är okänd, men med Svenskt Tenns klassiska design är det lätt för vem som helst att känna sig hemma, säger Katarina Abrahamsson på Svenskt Tenn.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige