Image
Brabo har tilldelats en markanvisning i Farsta, för ett projekt kring Farstarondellen.
Brabo har tilldelats en markanvisning i Farsta, för ett projekt kring Farstarondellen. Bild: Stockholms stad

Brabo tilldelas markanvisning i Stockholms stad

Bygg/Arkitektur Brabo tilldelas ytterligare en markanvisning i Stockholms stad. I Farsta Strand i södra Stockholm, strax intill Farstabadet planeras nu cirka 300 bostads- och hyresrätter och Brabo har tilldelats markanvisning för cirka 100 lägenheter. Arbetet med detaljplanen inleds under våren och byggstart planeras preliminärt till 2027.
Publicerad den 27 Januari 2022

– Vi är stolta över att som en av tre aktörer få möjlighet att vara med och utveckla den här delen av Farsta. Det är ett attraktivt område som ligger nära tunnelbana, pendeltåg, Farsta centrum och Farstabadet. Det viktigaste för oss är att förstärka de kvaliteter som redan finns i området och visionen är att området ska präglas av trygghet och aktivitet, säger Patrik Ericson, affärsutvecklingschef på Brabo.

Brabo har tilldelats en markanvisning för cirka 100 lägenheter där visionen är att skapa högkvalitativa bostäder i ett område som präglas av trygghet, aktivitet och närhet till både natur och kommunikationer.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd-byte på Castellums coworkingbolag

Bolag Castellumägda coworkingbolaget United Spaces byter vd till hösten. Avgående vd:n Yvonne Sörensen Björud berättar för Fastighetssverige om beslutet att lämna, om tiden i bolagen och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige