Image

Boverket föreslår nytt investeringsstöd

Bostäder Boverket presenterar ett förslag till en svensk modell för inkluderande bostadsbyggande. Modellen bygger på samverkan mellan stat, kommun och byggaktörer och ska understödja bostadsförsörjningen för hushåll som har svårt att komma ut på den lokala bostadsmarknaden. – Vi måste fortsätta debatten om hur vi ska få till bostäder för dessa grupper, säger Magnus Jacobsson, enhetschef för bostadsenheten på Boverket, till Fastighetssverige.
Publicerad den 2 April 2024

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige