Image

Börs-vd lämnar - startar eget

KARRIäR Dagons vd Roger Stjernborg Eriksson lämnar bolaget för att starta egen verksamhet.
Han slutar tidigast den sista februari nästa år.
Publicerad den 13 December 2010

Roger Stjernborg Eriksson har varit vd för Dagon i sju år.

- Roger har gjort ett mycket fint och uppskattat arbete i Dagon. Roger har med kraft och skicklighet tagit Dagon från ett lokalt fastighetsbolag till ett stabilt och lönsamt börsnoterat fastighets- och projektbolag med verksamhet i Öresundsregionen, Göteborg, Stockholm och norra Sverige. Vi önskar Roger lycka till i hans nya verksamhet. Arbetet med att hitta en ersättare kommer att inledas, säger Lennart Olsson, styrelseordförande i Dagon.

- Dagon är ett riktigt fint bolag med stora möjligheter framöver, därför har beslutet att lämna bolaget varit svårt. Jag har under mina sju år som vd på Dagon haft en fantastiskt kul resa med en organisation och styrelse som gjort jobbet intressant och lärorikt under alla år. Min vision om att starta något mer ”eget” har alltid funnits där och nu när Dagon är i väldigt fin ekonomisk balans tycker jag det är lämpligt att ta det steget, säger Roger Stjernborg Eriksson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige