Image
Mario Pagliaro.
Mario Pagliaro. Bild: Stenvalvet

Bonnier Fastigheter tillsätter CFO – värvar från Stenvalvet

Bolag Bonnier Fastigheter tillsätter en CFO för att ytterligare stärka upp organisationen. Mario Pagliaro tillträder tjänsten den 1 oktober och tar plats i Bonnier Fastigheters koncernledning.
Publicerad den 7 Juli 2021

Med en växande verksamhet och ytterligare ambitiösa tillväxtplaner framöver stärker Bonnier Fastigheter nu upp organisationen med en CFO. Med lång erfarenhet i ledande finansiella roller tillträder nu Mario Pagliaro i rollen som CFO. Pagliaro kommer närmast från en roll som CFO på Stenvalvet fastigheter och har tidigare bland annat arbetat som CFO på Uppsalahem och ansvarat för ägarstyrningen av de kommunala bolagen i Uppsala kommun.
– Mario Pagliaro är ett välkommet tillskott i ledningen. Bonnier Fastigheter har ambitiösa tillväxtplaner och vi behöver fortsätta utveckla våra kompetenser. Mario har en gedigen erfarenhet av ekonomistyrning och finansieringsfrågor samt stor kompetens inom projektstyrning. Han tillför värdefull kompetens i vår fortsatta tillväxt och vi ser fram emot att få välkomna honom i oktober, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.
– Det ska bli spännande att få arbeta med teamet i Bonnier Fastigheter. Bolaget befinner sig i en intressant tillväxtfas med många konkreta projektutvecklingsmöjligheter. Jag ser fram emot att med mina erfarenheter bidra till att utveckla bolaget vidare, säger Mario Pagliaro, tillträdande CFO.

Parallellt görs förändringar inom affärsområde Service där man gör en omstart efter pandemin. Tidigare chef för affärsområde Service, Viveca Viso, lämnar sin tjänst och Katrin Andréasson övertar hennes ansvar. Andréasson har lång erfarenhet av service och har arbetat med facility management, arbetsplatsstrategier, medarbetarhälsa och med event och konferens på bland annat Sodexo.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige