Image

Bonnier Fastigheter rekryterar transaktionsansvarig

Bolag Björn Boestad har anställts som ny transaktionsansvarig och kommer att ansvara operativt för förvärvs- och försäljningsprocesser av fastigheter och fastighetsägande bolag samt värdering och analys.
Publicerad den 18 Maj 2015
Björn Boestad blir ny transaktionsansvarig på Bonnier Fastigheter. Han kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp. Bild: Bonnier Fastigheter
Björn Boestad blir ny transaktionsansvarig på Bonnier Fastigheter. Han kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Han börjar sin anställning hos Bonnier Fastigheter den 25 maj 2015.

Björn, som nu kommer tillbaka till fastighetsbranschen efter en tids ledighet har tidigare ansvarat för Bygg & Fastighetsutveckling på Jernhusen samt haft olika ledande befattningar på Newsec och Skanska.

– Bonnier Fastigheter har en uttalad ambition att växa genom förvärv och fastighetsutveckling. Genom rekryteringen av Björn tar vi nästa steg i att förstärka vår organisation för att realisera vår tillväxtstrategi, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Duon slopar planer på höghus vid Entré

Bygg/Arkitektur Trianon och JM vill bygga flera hundra bostäder intill köpcentrumet Entré i Malmö – men planen kommer att ändras något i samband med att markanvisningen nu måste förlängas. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige