Image

Ny uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter

Karriär Sara Olsson har anställts som ny uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.
Publicerad den 11 December 2014
Sara Olsson. Bild: JLL
Sara Olsson.

Sara Olsson kommer närmast från JLL och har en gedigen erfarenhet av uthyrning av kommersiella lokaler.

På Bonnier Fastigheter kommer hon att ansvara för uthyrningsverksamheten och även ingå i bolagets ledningsgrupp.

Sara Olsson, 35, är fastighetsekonom från Högskolan Gävle och tillträder den 12 januari 2015.

- Genom rekryteringen av Sara förstärker vi organisationen och vårt engagemang gentemot hyresgästerna ytterligare. Vi har en uttalad ambition att växa genom förvärv och fastighetsutveckling och har därför ett ökat behov att samordna och effektivisera vår uthyrning. Vi har flera intressanta utvecklingsprojekt på gång och jag ser stora möjligheter för Bonnier Fastigheter att vara med och driva stadsutvecklingen i våra prioriterade områden framöver. Med Saras nätverk och marknadskännedom så adderar vi ännu en pusselbit till organisationen, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten svarar på kritiken från Bonava och Roschier

Juridik Tidigare i veckan publicerade Fastighetssverige kritik från Bonava och advokatbyrån Roschier som gällde att Svea hovrätt tagit fram en beräkningsmodell för hur presumtionshyror kan höjas i takt med den lokala hyresökningen. Nu svarar hovrättsrådet Mats Holmqvist på kritiken.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige