Image
Bonava säljer Sitadelli 3 i Helsingfors.
Bonava säljer Sitadelli 3 i Helsingfors. Bild: Bonava

Bonava säljer 50 hyreslägenheter i Helsingfors

Transaktioner Bonava säljer 50 hyreslägenheter i Helsingfors, Finland, till EQ Residential Fund. Affären uppgår till 12 miljoner euro och de första bostäderna förväntas färdigställas och överlämnas under det första kvartalet 2023.
Publicerad den 31 Augusti 2021

– Vi är mycket glada över att kunna fortsätta vårt samarbete med EQ, nu i ett nytt bostadsområde i östra Helsingfors. I och med byggstarten av det här projektet kommer vi här att ha 300 bostäder i produktion, och vi planerar totalt att bygga cirka 550 bostäder. När projektet är färdigställt kommer det här grannskapet med sina speciella mässingsfasader att bli synliga landmärken i området, säger Riku Patokoski, affärsenhetschef, Bonava Finland.

Det aktuella grannskapet är beläget i Vuosaari i östra Helsingfors, en kort promenad från havet, där stranden och naturen möjliggör för utomhusaktiviteter. Därtill ligger området nära såväl köpcentrum som skolor och kollektivtrafik.

Sitadelli 3 är den tredje etappen i ett grannskap där Bonava planerar för totalt 550 bostäder. Den beräknade tidpunkten för områdets färdigställande är 2025.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY