Image

BLK DNM och Daniel Wellington till Mood

Uthyrning Två nya varumärken öppnar i Mood Stockholm. Nu i juli öppnar modevarumärket BLK DNM och efter sommaren slår klockvarumärket Daniel Wellington upp sina dörrar i handelsplatsen.
Publicerad den 4 Juli 2016

– BLDK DNM och Daniel Wellington känns helt rätt för våra besökare och vi är väldigt glada över att de har valt att flytta in hos oss. Vi jobbar ständigt på att vidareutveckla Mood Stockholm för att skapa en levande och urban upplevelse för modeintresserade och det här ytterligare ett steg i den riktningen, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef Mood Stockholm.

För Daniel Wellington blir butiken i Mood Stockholm den första i Sverige.

– Vi ser fram emot att öppna vår första pop-up butik i Europa och vårt mål är att skapa en personlig och inspirerande shoppingupplevelse. Daniel Wellington har en stark närvaro på social media och vår fysiska butik, strategiskt placerad i Mood Stockholm, ser vi som ett naturligt steg i att ytterligare stärka relationen och komma närmare våra kunder, säger Roger Kylberg, vd för Daniel Wellington.

Mood ägs av AMF Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige