Image

Bjurfors etablerar sig i Linköping

Bolag Bjurfors expansion i landets större städer fortsätter. Nu etablerar sig företaget, som är en av Sveriges största privatägda mäklarkedjor, i Linköping.
Publicerad den 14 Augusti 2017

– Sveriges sjunde största stad är givetvis mycket intressant för Bjurfors och vårt storstadskoncept. I och med etableringen i Linköping täcker vi nu in samtliga av landets nio största städer, säger Bjurfors Sveriges båda ägare Mats Ljung och Ola Lundqvist.

– Vår affärsidé är att vara ledande i storstäderna och där storstadsborna tillbringar sin fritid, säger Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors Sverige. Vi har en tydlig expansionsplan där vi fortsätter att expandera på de orter där vi är verksamma idag och dessutom till ett antal orter i övriga landet. Linköping är Sveriges sjunde största stad och helt rätt för oss. Bostadsmarknaden i Linköping är het, med mycket nyproduktion och stark inflyttning till regionen. Det är en universitetsstad och flera stora arbetsgivare som till exempel Saab och Universitetssjukhuset bidrar till den starka attraktionskraften.

Etableringen leds av den välrenommerade Linköpingsmäklaren Gustav Spetz som nu blir ny franchisetagare inom Bjurfors-koncernen.

– Vår målsättning är att erbjuda kunderna i Linköping den absolut bästa mäklartjänsten, säger Gustav Spetz. Jag upplever att ett premiumerbjudande bland mäklarna här i stan har saknats. Med hjälp av Bjurfors storstadskoncept kommer vi bland annat att kunna erbjuda våra kunder en helt ny nivå på hur vi presenterar deras bostäder. Sedan starten av min mäklarkarriär har jag drömt om att driva eget. Som person är jag driven, motiverad och målinriktad och det jag gör – det vill jag göra riktigt bra. Därför passar Bjurfors varumärke och kvalitativa tjänst mig som hand i handsken! Min målsättning är nu att utforma Linköpings attraktivaste arbetsplats för mäklare med höga ambitioner, och ge dem en hållbar lösning att få vara framgångsrika över tid.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige