Image

Bilprovningen säljer och letar nytt

Transaktioner Bilprovningen planerar att sälja sitt huvudkontor i Vinsta. Avsikten är att påbörja en flytt under 2011. Colliers har fått i uppdrag att vara rådgivare både i försäljningen och i flyttprocessen.
Publicerad den 16 Februari 2011

-Vi är mycket glada över att få dessa två uppdrag i konkurrens med andra konsulter. Vi ser den här typen av uppdrag som viktiga i vår satsning att erbjuda kunder expertis inom alla Colliers affärsområden. Det ger mycket goda synergieffekter att jobba med två olika uppdrag för samma kund. Colliers kan då dra nytta av samarbetet mellan sina olika affärsområden och får full kontroll på alla skeenden i processen att omplacera företagets huvudkontor och sälja fastigheten i Vinsta, säger Dan Törnsten, vd för Colliers.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY