Image
Balticgruppens nya kontorshus.
Balticgruppens nya kontorshus. Bild: Balticgruppen

Balticgruppens kontorshus på Östra Station fullt uthyrt

Uthyrning Östra Station är samhällsutvecklaren Balticgruppens pågående projekt, där det också planeras det för fler byggnader. Området kommer inrymma en mix av bostäder, kontor, service, gym, restauranger, livsmedelsbutik, caféer och kommunikationer. Med ungefär ett år kvar till inflyttning är kontorshuset nu fullt uthyrt.
Publicerad den 18 September 2023

Utvecklingen av området inleddes 2021 och den första etappen omfattar två hus; ett bostadshus med 78 bostadsrätter, varav 77 lägenheter är sålda, och en Coop-butik i entréplan samt ett kontorshus i trä med en träningsanläggning och en restaurang. Husen är ritade av Wingårds Arkitekter.

Kontorsbyggnaden får elva våningar inklusive källare, med en uthyrningsbar yta om cirka 10 000 kvadratmeter. Hyresgäster är bland andra Heat Restauranger, Umeå Sport & Motion, NCC, Coop Nord, Skatteverket och Norrtåg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige