Image

Babas öppnar i Högdalen

Uthyrning Babas expanderar och öppnar en ny, större restaurang i Högdalen Centrum i slutet av april. Nya Babas i Högdalen kommer att ha plats för runt 60 sittande matgäster.
Publicerad den 23 April 2015

Restaurangen, som blivit känd för sina goda och kreativa hamburgare, breddar menyn med luncher och bruncher.

– Alla har rätt till bra mat. Vi ser fram emot att kunna fortsätta sätta förorten på kartan, att kunna växa och bli större såklart men framförallt kunna ta hand om den efterfrågan som faktiskt finns idag. Därför är Högdalen Centrum ett perfekt och naturligt ställe att öppna vår nästa Babas på, säger Karen Mowafi, ägare av Babas Burgers & Bites.

– Babas är ett spännande tillskott till Högdalens Centrum. Folk vallfärdar för att äta deras goda burgare och vi är glada över att de nu flyttar in hos oss. Det är ett glatt besked för människor i närområdet som nu får ett större utbud av god och vällagad mat, säger Magnus Bergman, områdeschef på Citycon som äger Högdalen Centrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige