Image

Axén Olin gör comeback

KARRIÄR I våras hoppade hon av för sina spritproblem. Nu gör Kristina Axén Olin comeback på riksnivå. Och hon lovar att vi kommer att få se mycket mer av henne nu.
Publicerad den 12 September 2008

Förra året valde Axén Olin att tala ut om sina alkoholproblem. Hon har också varit heltidssjukskriven för att få behandling för sina problem. Och i våras hoppade hon plötsligt av som politiker i Stockholm. Så här sa hon då:
- Jag älskar stockholmarna och Stockholm. Det här har varit ett tufft beslut. Men priset för mitt uppdrag är för högt. Just nu är detta det rätta för mig och min familj. Nu får jag den tid för oss som vi så väl behöver.

Till Expressen avslöjar hon nu att hon planerar en comeback, efter ett knappt halvår utanför politiken.
- Jag kommer att engagera mig mer rikspolitiskt nu, säger Kristina Axén-Olin till Expressen.se.

Däremot är inget bestämt om vad hon ska göra. Däremot medger hon att vi kommer att få se mycket mer av henne nu.
- Absolut, säger Kristina Axén-Olin till Expressen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige