Image
Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg tecknar två nya hyresavtal i Chokladfabriken

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Svevia och NCAB som båda flyttar in i fastigheten Eken 6, mer känd som Marabous gamla chokladfabrik, i Sundbyberg. Avtalen omfattar drygt 1 300 kvadratmeter.
Publicerad den 23 Juni 2021

Svevia är ett av Sveriges största anläggningsföretag och specialiserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Nu väljer Svevia Anläggning Stockholm, med totalt cirka 30 personer, att flytta till eget kontor om drygt 500 kvadratmeter, ett kontor som också kommer att anpassas efter ett delvis nytt arbetssätt. NCAB Group grundades 1993 och är en marknadsledande mönsterkortsleverantör till elektronikindustrin. Bolaget är globalt med närvaro i 17 länder i Europa, Asien och Nordamerika.

– Efter 15 år har vi nu vuxit ur våra lokaler i Mariehäll. Med cirka 40 anställda i Bromma och med fortsatt plan för tillväxt har vi valt att etablera oss i Chokladfabriken i Sundbyberg. I det nya kontoret ser vi fram emot välkomnande lokaler där medarbetarna trivs, utvecklas och kan prestera maximalt. Lokalerna möjliggör även ännu fler bra kundmöten, säger Rikard Wallin, Vice President Nordic på NCAB Group.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige