Image
Visionsbild Beyond Gravity
Visionsbild Beyond Gravity Bild: Aspehof

Aspehof tripplar uthyrning

Uthyrning Aspehof Fastigheter fortsätter sin starka tillväxt genom att ytterligare utöka samarbetet med befintliga hyresgästen Beyond gravity. Beyond gravity utökar sina ytor i Linköping från nuvarande 5 000 kvadratmeter till 17 000 kvadratmeter och kommer att färdigställa sista etappen i juni 2024.
Publicerad den 3 Mars 2023

Som första etablering i området sätter Beyond gravity standarden med sitt landmärke och bekräftar sin position som världsledande i tillverkning av dispenser för satellitkonstellationer.

– Vi är mycket glada över att kunna fortsätta samarbetet med Beyond gravity och erbjuda dem en modern, flexibel och effektiv arbetsplats som är anpassad för deras specifika verksamhet. Det är en fantastisk möjlighet för oss att vara en del av den här spännande branschen och stödja en världsledande aktör som är med och utvecklar framtidens rymdteknologi, säger Johan Aspehof, vd på Aspehof Fastigheter.

Enligt Per Lovatt, vd på Beyond gravity Sweden, är detta en milstolpe för företaget som de ser fram emot att uppnå tillsammans med Aspehof Fastigheter.
– Vi är mycket glada över att kunna utöka vårt samarbete med Aspehof Fastigheter och fortsätta vår framgångsrika relation med dem. Vi ser fram emot att färdigställa vår nya byggnad och sätta standarden för framtida innovation och tillväxt i området, säger Per Lovatt.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige