Image
Sima Ghaemi vann Årets Unga Fastighetskvinna 2016.
Sima Ghaemi vann Årets Unga Fastighetskvinna 2016. Bild: Nicklas Tollesson

Årets Unga Fastighetskvinna – om en vecka stänger nomineringen

Fastighetskvinnan Förra året vann Skanskas Sima Ghaemi en resa till ett stort fastighetsevent i New York. Vem ska vinna Årets Unga Fastighetskvinna 2017? Du har nu en vecka på dig att nominera din favorit – eller dig själv – till tävlingen.
Publicerad den 2 Juni 2017

Årets Unga Fastighetskvinna är en utmärkelse som instiftades 2014 av Fastighetssverige och Lokalnytt i samband med den första upplagan av seminariet Fastighetskvinnan.

Utmärkelsen går till en kvinna, max 35 år (född 1982 eller senare) som verkar i eller kring fastighetsbranschen. Vinnaren av Årets Unga Fastighetskvinna antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

Förra året vann Skanskas Sima Ghaemi en resa till det stora fastighetseventet Crew Network Concention i New York. Årets pris är fortfarande hemligt…

Newsec är prissponsor för Årets Unga Fastighetskvinna.

Du nominerar din favorit genom att mejla till nicklas@fastighetssverige.se. En välskriven motivering förbättrar din kandidats chanser! Skriv med kontaktuppgifter och helst även ålder på din kandidat. Sista dagen att nominera är den 9 juni!

Bland de nominerade tar en kvalificerad jury, bestående av Kristina Alvendal, Biljana Pehrsson, Max Barclay fram tre finalister. Juryn utser även vinnaren.

Finalisterna bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 7 september, där de presenteras för publiken, innan vinnaren får ta emot sitt pris.

Bland talarna på seminariet Fastighetskvinnan märks bland andra Anna Kinberg Batra, Amanda Lundeteg, Terje Johansson och Kerstin Lindberg Göransson. Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige