Image
Ängelholmshem säljer till Leeman & Olsson.
Ängelholmshem säljer till Leeman & Olsson. Bild: Ängelholmshem

Ängelholmshem säljer till Leeman & Olsson

Transaktioner Ängelholmshem säljer bostadsfastighet i Hjärnarp till Förvaltnings AB Leeman & Olsson. Försäljningen innehåller cirka 3 300 kvadratmeter med 45 lägenheter och två gruppboende.
Publicerad den 9 December 2019

– Vi värnar om hyresrätten och vi har ett stort ansvar att bidra till att det blir fler hyresrätter i kommunen. För att inte bli för stor aktör i förhållande till våra kollegor i branschen när vi bygger mycket nytt, väljer vi att avyttra från vårt befintliga bestånd. Vi har nu hittat en köpare som väl uppfyller våra krav vad det gäller långsiktighet och engagemang vilket var viktigt för oss, säger Ängelholmshems vd Benth Jensen.
– Vi har under en tid tittat på att utöka vårt bestånd när det gäller marklägenheter och Söndrebalj ligger i ett område vi både tror på och tycker om. Vi ser fram emot att äga och förvalta fastigheten i Hjärnarp, den kompletterar vårt befintliga bestånd väl. Vi vill passa på att hälsa alla hyresgäster välkomna till Förvaltnings AB Leeman & Olsson, säger Linda Leeman.

Navet var rådgivare till Ängelholmshem.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige