Image

AMF Fastigheter flyttar huvudkontoret

Uthyrning AMF Fastigheter flyttar sitt huvudkontor till Regeringsgatan 29 i Galleriankvarteret. – Under de senaste åren har AMF Fastigheter vuxit till ett av Sveriges största fastighetsbolag. Det är ett naturligt steg för oss att nu flytta till egna lokaler, säger Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter.
Publicerad den 4 Juni 2013
Mats Hederos. Bild: AMF Fastigheter
Mats Hederos.

I utformningen av de nya lokalerna har hållbarhet, miljö och återanvändning varit centralt.
– I fastighetsbranschen är det vanligt att inredning, möbler, väggar, golv och installationer rivs ut när en hyresgäst ska flytta in. Vi har gjort tvärtom och istället anpassat oss efter den tidigare hyresgästens lösningar. Dessutom är all kompletterande inredning antingen andrahandssortering eller fynd från second hand-butiker, säger Mats Hederos.

På det nya kontoret finns både fasta och flexibla arbetsplatser. Likt en teater har en rad olika miljöer, scenografier, skapats för olika sinnesstämningar.
– Här får vi möjlighet att testa olika funktioner och arbetssätt och samtidigt ta hänsyn till miljön. Det är viktiga lärdomar i vår strävan att vara den bästa samarbetspartnern till våra kunder, säger Mats Hederos.

Arkitektbyrån Codesign med arkitekt Linda Fredén och creative director Linda Tufvasson har ritat och projektlett det nya kontoret.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige