Image

Amblin får förvaltningsuppdrag av Henderson

Bolag Amblin har tecknat avtal med Henderson avseende den ekonomiska förvaltningen av Hendersons fastigheter i Sundsvall, Norrköping samt Löddeköpinge.
Publicerad den 5 Februari 2014
Ronnie Sivert Bild: Amblin
Ronnie Sivert

Amblin övertar den ekonomiska förvaltningen från och med den 1 februari. Sedan den 1 november sköter Amblin redan den ekonomiska förvaltningen för Tuna Park i Eskilstuna.

- Vi har med vår erfarenhet av fastighetsfonder och internationella investerare kunnat knyta ännu en global aktör till oss vilket är roligt. Vår avsikt är att växa inom ekonomisk förvaltning för att uppnå de storfördelar som är nödvändiga, så Henderson är ett välkommet tillskott i denna expansion, säger Ronnie Sivert, vd för Amblin.

Amblin är verksamma inom två affärsområden Det ena är ekonomikonsultationer i form av finansiell rapportering, fastighetstransaktioner samt uthyrning av ekonomipersonal. Det andra är ekonomisk förvaltning som startades upp under 2011. Idag omfattar detta affärsområde ett bestånd med ett 60-tal fastigheter värderade till 13,5 miljarder kronor, med 900 000 kvadratmeter i uthyrningsbar yta.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY