Image

Amasten siktar på huvudlistan – byter certified adviser

Bolag First North-listade Amasten siktar på att ta klivet till huvudlistan under 2017. Som ett led i detta byter man nu certified adviser till FNCA Sweden.
Publicerad den 29 Juni 2016
David Dahlgren Bild: Pixprovider
David Dahlgren

FNCA efterträder Mangold Fondkommission AB och påbörjar åtagandet den 1 juli.

- Vi har varit mycket nöjda med Mangolds arbete som certified adviser och vill tacka för ett gott samarbete. Som del i vårt arbete inför ansökan om börsnotering på Nasdaqs huvudlista under 2017 har vi dock engagerat FNCA som rådgivare i förberedelsearbetet. Därför är det naturligt att fördjupa samarbetet till att även omfatta Certified Adviser, säger David Dahlgren, vd för Amasten.

Amasten har även avslutat avtalet med Mangold som likviditetsgarant för Amastens stamaktie. Detta mot bakgrund av att Bolaget anser att den dagliga genomsnittliga omsättningen i aktien beräknas vara god nog utan en likviditetsgarant.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige