Image

Amasten förändrar i organisationen

Bolag Amasten rekryterar internt och stärker organisationen.
Publicerad den 13 December 2018

Amasten har beslutat att utse Sebastian Schönström till finanschef. Sebastian Schönström intar den nya rollen vid årsskiftet. David Svensson, byter vid årsskiftet tjänst, till rollen som Business Controller. Christer Fors, intar rollen som fastighetschef i Finspång.
– Vi har jobbat hårt det här året med att tajta till organisationen och nu är vi precis där vi vill vara. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare på rätt plats, säger Jan-Erik Höjvall, vd för Amasten.
– Amasten satsar på sina medarbetare. Jag ser fram emot den nya rollen och att driva arbetet med att stärka bolagets finanser för vidare tillväxt," berättar Sebastian Schönström, Financial Controller på Amasten.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY