Image

Alm Equity säljer i Uppsala

Transaktioner Alm Equity säljer en mindre kontorsfastighet i Uppsala.
Publicerad den 8 Oktober 2013

Fastigheten Svartbäcken 53:15 omfattar cirka 550 kvadratmeter uthyrningsbar area. Alm Equity har haft en 50-procentig ägarandel. Köpare är en lokal fastighetsägare.

Fastigheten ingick tidigare i ett större projekt men har i samband med utveckling av stamfastigheten blivit kvar som en del som inte ska utvecklas och har därför avyttrats.

- Alm Equity är i en fas där vi investerar i större utvecklingsprojekt och tycker därför det är naturligt att avyttra mindre objekt som numera inte passar in i vår portfölj av utvecklingsfastigheter, säger Joakim Alm, vd för Alm Equity AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige