Image

All time high för Newsec

Uthyrning Under 2010 hyrde Newsec Asset Management ut över 165 000 kvadratmeter i Sverige, vilket är ”all time high” under ett år.
Publicerad den 21 Januari 2011

- Aktiviteten på den svenska hyresmarknaden har ökat successivt i takt med stigande sysselsättningssiffror. Tidigare var företagen framför allt fokuserade på läget, men nu frågar man även efter god kvalitet – yteffektiva, nyrenoverande och miljöanpassade lokaler. Sammantaget tyder det på att hyrorna fortsätter upp under 2011, säger Fredrik Brandt, uthyrningschef på Newsec Asset Management.

En av uthyrningarna man gjort nyligen är till H&M, som etappvis flyttar in i en stor del av Marievik 28 under året.

- Vi är glada över att kunna välkomna ett starkt varumärke som H&M till fastigheten, som i och med denna uthyrning nu är i det närmaste fullt uthyrd, säger Rikard Bäckman, fastighetschef på Newsec Asset Management som förvaltar fastigheten på uppdrag av fastighetsägaren, den tyska öppna fastighetsfonden grundbesitz global förvaltad av RREEF Tyskland.

- Vi är nöjda över att ha säkrat lokalbehovet för vår fortsatta expansion i området med lokaler i denna för oss välbelägna och tilltalande fastighet, säger Lars Kyringer på H&M.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige