Image

Akademiska Hus bygger om på KTH

BYGG Akademiska Hus investerar 32 miljoner kronor när Centrum för Transportstudier (CTS) flyttar till nya lokaler på KTH Campus i Stockholm.
Publicerad den 11 Maj 2010

Centrum för Transportstudier är en sammanslagning av delar av Statens väg- och trafikinstitut (VTI), Statens institut för kommunikationsanalys (SIKA) och Kungliga Tekniska högskolan.

Centrets mål är att vara en internationellt högt ansedd forskningsmiljö och att långsiktigt höja kompetensnivån inom transportsektorn.

I forskningsstrategin finns fokusområden som att undersöka trängselskattens effekter, transporter och regional utveckling/regionalekonomi samt klimateffektiva transporter.

Akademiska Hus investerar 32 miljoner i de nya lokalerna som omfattar 1 400 kvadratmeter.

Enligt tidsplanen sker inflyttning i april 2011.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige