Image
Afa Fastigheter tar ett nytt grepp och anställer en arkitekt.
Afa Fastigheter tar ett nytt grepp och anställer en arkitekt. Bild: Afa Fastigheter

Afa Fastigheter rekryterar arkitekt

Karriär Med över 300 000 kvadratmeter kommersiell yta i Stockholms innerstad och med en förståelse för hyresgästernas förändrade behov över tid, ser Afa Fastigheter stora möjligheter i att rekrytera en specialistkompetens inom arkitektur. I oktober tillträder Mohamad Kawati, arkitekt SAR/MSA, en helt ny roll på Afa Fastigheter.
Publicerad den 5 Oktober 2020

Lars Edberg, chef för Förvaltning på Afa Fastigheter, ser många fördelar med den nya funktionen:
– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Mohamad Kawati till oss. Den nya funktionen är en del i vår verksamhetsutveckling och syftar till att stötta och avlasta både projektledning och förvaltning samt att hålla vårt ritningsarkiv uppdaterat och à jour. Mohamads mångåriga erfarenhet av projektering, CAD-strukturer och hyresgästanpassningar blir en stor tillgång.

– Kraven på utformning av lokalerna och hyresgästernas behov förändras ständigt över tid. Just nu funderar till exempel många på hur erfarenheterna från den rådande pandemin ska kunna tas till vara i utformningen. En arkitekt inhouse med beställarkompetens mot entreprenörer och externa arkitekter ger oss även ett snabbfotat expertstöd i vår uthyrningsverksamhet, fortsätter Lars Edberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Tredje kvartalets största affärer

Lista Det har varit ont om aktivitet på transaktionsmarknaden under årets tredje kvartal, men det har ändå skett ett antal miljardaffärer. Här sammanställer Fastighetssverige de tio största transaktionerna på marknaden under Q3.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige