Image
Adlibris ska öppna ny butik i Malmö.
Adlibris ska öppna ny butik i Malmö. Bild: Adlibris

Adlibris till Malmö med nytt butikskoncept

Uthyrning Adlibris öppnar en ny bokhandel mitt i shoppingstråket på Södra Förstadsgatan i Malmö. Butikskonceptet blir en del av en kommande uppdatering av hela Adlibris varumärke.
Publicerad den 20 Augusti 2024

Adlibris butik i Malmö öppnar i slutet av året hos Volito Fastigheter på Södra Förstadsgatan och har en butiksyta på omkring 500 kvadratmeter. Den nya butiken är en del av den uppdatering av Adlibris varumärke som ska ske under 2025 för både e-handeln och de fysiska butikerna.

– En butik i Malmö har stått på våra kunders önskelista länge och vi är glada över att ha hittat ett riktigt bra läge där vi kan erbjuda en härlig och inspirerande bokhandel med ett brett och spännande utbud inom böcker, spel, pyssel och garn, säger Cecilia Held, affärsområdeschef Adlibris Retail

Butiken i Malmö blir den fjärde fysiska butiken i Sverige för Nordens största bokhandel. Tidigare finns Adlibris butiker i Stockholm och Göteborg och i september öppnas en ny butik i Uppsala.

– Med vårt sortiment vill vi inspirera till allt det där som skapar minnesvärda stunder – om det så är en läsupplevelse som tar dig till nya platser eller sällskapsspelet som lättar upp släktträffen, till det nästan meditativa i att sticka. Vårt nya butikskoncept bjuder in till de där stunderna man minns, säger Cecilia Held.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Advicy charmade draknästet – fick största investeringen

Bolag Sandra Mobaraki och Amir Chizari deltog under torsdagen i SVT:s program Draknästet. Deras bolag Advicy vill med hjälp av modern AI-teknik förändra en konservativ fastighetsbransch. I Draknästet sökte – och fick – de fyra miljoner kronor mot 20 procent av bolaget, den största enskilda investeringen i programmets historia. – Det var spännande och nervöst att vara med i programmet, berättar Amir Chizari för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige