Image

Aberdeen köper fastigheter i Östersund

TRANSAKTIONER Aberdeen Fastighetsfond Sverige har köpt en portfölj om fyra fastigheter i Östersund. Den totala ytan är 39 000 kvadratmeter och består till största delen av butikslokaler.
Publicerad den 25 Februari 2008

Fastigheterna har en total yta på 39 000 kvadratmeter och utgörs främst av butiker, men även lager och kontor. Bland hyresgästerna finns bland andra ICA Supermarket, Willys, ÖoB och Granngården.

- Vi bedömer att Östersund är en intressant tillväxtort och ser samtidigt möjligheter att utveckla dessa fastigheter ytterligare, säger Magnus Kenning, transaktionsansvarig på Aberdeen Property Investors.

Aberdeen Fastighetsfond Sverige har efter förvärvet i Östersund investerat över två miljarder kronor i 40 fastigheter i Sverige. Fondens målvolym är fem miljarder kronor.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige