Image

Aberdeen hyr ut till flaggskeppsbutik på Norrmalmstorg

Uthyrning Aberdeen Asset Management har hyrt ut 906 kvadratmeter till Design House Stockholm i SEB Trygg Livs fastighet Skären 6 vid Norrmalmstorg i Stockholm.
Publicerad den 2 September 2011

- När vi sökte en ny och större plats för Design House Stockholms utökade kollektion, sökte vi ett läge som var i full harmoni med vårt varumärke som ska spegla det bästa av skandinavisk design. Ett läge där vi också kunde få vårt huvudkontor i direkt anslutning till vår butik, säger Anders Färdig, vd på Design House Stockholm.

- Design House Stockholm kommer att bidra starkt till områdets designutbud och är en mycket intressant del i utvecklingen av Norrmalmstorg och Biblioteksstan, säger Jens Linderstam, som ansvarar för retail och fastighetsutveckling på Aberdeen Asset Management.

Det handelsstråk som sträcker sig längs Biblioteksgatan och kringliggande shoppinggator benämns Biblioteksstan och är under utveckling i en gemensam satsning från fastighetsägarna i området.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige