Image
Bild: Nicklas Tollesson

A&P öppnar i Göteborg

Bolag A&P Fastighetstransaktioner siktar på att öppna ett kontor i Göteborg under 2013.
Publicerad den 19 Oktober 2012
Marcus Thorin och Pontus Nilsson kommer att arbeta på A&P:s Göteborgskontor. Bild: Nicklas Tollesson Bild: Nicklas Tollesson
Marcus Thorin och Pontus Nilsson kommer att arbeta på A&P:s Göteborgskontor. Bild: Nicklas Tollesson

A&P har i dag sitt kontor i Jönköping, men planerar att expandera.

Marcus Thorin och Pontus Nilsson, som i dag arbetar på Jönköpingskontoret, kommer att finnas på plats på kontoret i Göteborg som A&P planerar att öppna under 2013.

- Tanken är att vi ska vara en naturlig länk mellan storstaden och de lokala marknaderna i södra Sverige. Avståndet mellan Jönköping och Göteborg är inte så långt, men det är få fastighetsägare som finns i båda städerna. Samtidigt finns en koppling i och med att båda städerna är väldigt starka inom logistik och handel, säger Pontus Nilsson.

A&P Fastighetstransaktioner är en bifirma till Quadrent Förvaltning. Uthyrnings- och projektutvecklingsbenet inom koncernen arbetar under namnet Quadrent.

Sju personer arbetar inom Quadrent och A&P idag.

- Initialt kommer Göteborgskontoret fokusera på transaktionsuppdrag från Malmö till Göteborg, men kommer det in projektutvecklingsuppdrag så är vi inte främmande för det, säger Pontus Nilsson.

A&P medverkade under 2011 i transaktioner till ett värde om cirka en miljard kronor på flertalet orter runt om i södra Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

A&P Fastighetstransaktioner på Branschguiden

Sedan tidigt 2000-tal har A&P Fastighetstransaktioner utvecklat ett omfattande nätverk och förmåga att genomföra fastighetstransaktioner inom Sveriges storstadsområden, likväl inom mindre likvida regionala och lokala marknader. Vi tror att bredden på vårt nätverk, proaktiva inställning, strukturerat arbetssätt och engagemang i varje transaktion är nyckeln till framgångsrika affärer och vår leveransförmåga, särskilt på mindre likvida marknader.

A&Ps uppdrag innefattar transaktioner av enskilda fastigheter, portföljer och utvecklingsprojekt i södra Sverige från våra kon...

Läs mer om A&P Fastighetstransaktioner på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY