Image

24 Storage köper förrådsanläggning i Eskilstuna

Transaktioner 24 Storage har köpt förrådsanläggningen Boxa Self Storage i Eskilstuna. Uppköpet är ett led i företagets tillväxtstrategi. - Behovet av extra förrådsutrymme är större än någonsin, säger vd Michael Fogelberg.
Publicerad den 5 December 2016

Uppköpet av den centralt belägna anläggningen på Langsgatan 3 är företagets femte förvärv i år.

- Vi är mycket nöjda med uppköpet av Boxa Self Storage och vår etablering i Eskilstuna. Staden växer, är rörlig och har ett attraktivt läge. Trångboddheten ökar i landet och behovet för extra förrådsutrymme blir allt större i tätorterna. Vi ser fram emot att utveckla och driva marknaden framåt i regionen, säger Michael Fogelberg, grundare och vd för 24 Storage AB.

Anläggningen är cirka 2 000 kvadratmeter och rymmer cirka 240 förråd på upp till 22 kvadratmeter.

- 24 Storage är en spännande utmanare i branschen med en enorm erfarenhet i ledningen. Därför känns det tryggt att lämna över verksamheten till dem. Behovet av att hyra förråd i Eskilstuna ökar och jag är övertygad om att 24 Storage kommer ta tillvara på potentialen som staden erbjuder, säger Fredrik Skoglund, grundare av Boxa Self Storage.

24 Storage planerar för fortsatt tillväxt genom ytterligare fastighetsutveckling och förvärv 2017.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vasakronan vill hålla byggbranschen skadefri

Bolag Den 19 september, kl 13.00, stannade en rad bygg- och anläggningsarbetsplatser i Sverige upp för att genomföra Håll Nollans så kallade säkerhetspush: Manifestationens syfte var och är att sätta fokus på att skapa en olycksfri bygg- och anläggningsbransch. En av initiativtagarna är Vasakronan och Fastighetssverige fick en frågestund med bolagets vd, Johanna Skogestig.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige