Image
Flygledaren 9.
Flygledaren 9. Bild: Alexander Olivera

Wihlborgs hyr ut på Bulltofta

Uthyrning Wihlborgs har tecknat avtal med två nya hyresgäster om 1 000 kvadratmeter kontor och 3 600 kvadratmeter lager i Flygledaren 9 på Bulltofta i Malmö.
Publicerad den 24 April 2020

I augusti flyttar teknikkonsultbolaget Vinnergi in på 1 000 kvadratmeter moderna kontorslokaler som nu anpassas för företagets verksamhet. Vinnergi erbjuder tjänster inom samhällsinfrastruktur med fokus på områdena energi, kommunikation och fastighet.

I samma fastighet flyttar Creative Technology i maj in på 3 600 kvadratmeter höglager. Creative Technology är en av världens största leverantörer av AV-teknik och digital utrustning för sport, underhållning och andra större evenemang.
– Det är roligt att få välkomna två spännande företag som nya hyresgäster hos Wihlborgs. På Bulltofta får de ändamålsenliga och moderna lokaler på ett lättillgängligt kommunikationsläge för både kollektivtrafik, bil och godstransporter, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige