Image

Wallenstam omorganiserar

Bolag Wallenstam gör om sin organisation och utser en ansvarig för region Stockholm och en för region Göteborg där även Helsingborgsverksamheten ingår. Bakgrunden är den växande nyproduktionsvolymen.
Publicerad den 7 Februari 2011
Mathias Aronsson. Foto: Wallenstam. Bild: Wallenstam
Mathias Aronsson. Foto: Wallenstam.

Vice vd Mathias Aronsson blir ansvarig för region Stockholm och vice vd Thomas Dahl för region Göteborg.

Wallenstams växande nyproduktionsvolym och fokus på stadsutveckling gör att verksamheten från den 1 mars 2011 kommer att organiseras i regioner. Vice vd Mathias Aronsson blir ansvarig för region Stockholm och vice vd Thomas Dahl ansvarig för region Göteborg där verksamheten i Helsingborg ingår.

Utöver att verksamheten organiseras i regioner utökas även fokus på utveckling och nybyggnation av hyresrätter. En koncerngemensam specialistgrupp ansvarar för att även fortsättningsvis säkerställa energieffektiva nyproduktioner till en avkastning på minst sju procent.

– Vår nyproduktionsvolym har ökat markant sedan ett par år tillbaka. Genom att organisera verksamheten i regioner blir hela byggprocessen mer lokalt integrerad och kommer nu närmare respektive verksamhet och närmare kunderna. För att fortsätta bidra till hållbar stadsutveckling i de städer vi är verksamma har vi också tillsatt en specialistgrupp som kommer att ha fortsatt fullt fokus på vår lönsamma, energieffektiva nyproduktion, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige