Image
Bild: Istock

Svefa rekryterar duo

Bolag Svefa växer ytterligare inom rådgivning avseende stadsutveckling och utökar kontoret i Gävle.
Publicerad den 22 April 2021

För att möta den ökande efterfrågan på Svefas tjänster och rådgivning avseende stadsutveckling har Svefa anställt Henrik Modigh och Mattias Arvids som nya konsulter. Rekryteringarna är en del av Svefas offensiva tillväxtsatsning inom samhällsbyggnad och fastighetsutveckling.

Rekryteringarna görs för att möta kundernas efterfrågan på lokal närvaro och djup kunskap om de regionala fastighetsmarknaderna och Henrik Modigh och Mattias Arvids kommer att utgå från Svefas kontor i Gävle.

Henrik Modigh har gedigen kompetens inom stadsutveckling som planarkitekt, projektledare och stadsarkitekt och har erfarenhet från både kommun och konsultsidan. Mattias Arvids har branscherfarenhet från bland annat Lantmäteriet. Han kommer närmast från en roll som markförhandlare hos TRV.
– Jag är väldigt glad att Henrik Modigh och Mattias Arvids valt att komma till oss. De är, med sin gedigna erfarenhet av stadsutveckling och markförhandling, två mycket bra tillskott till våra professionella konsulter på Gävlekontoret. Med rekryteringarna av Henrik och Mattias förstärker vi vår rådgivningskompetens inom stadsutveckling och befäster vår position som hela Sveriges ledande fastighetsrådgivare, säger Helena Dalhamn, affärsområdeschef samhällsbyggnad & fastighetsutveckling.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige