Adam & Albin driver sedan tidigare restaurang Misshumasshu i Birger Jarlspassagen. Nu kompletteras utbudet med en cocktailbar signerad kockduon och stjärnbartendern Josephine Sondlo. Inspirationen till konceptet för Nori Bar är hämtat från barerna i New York där Jospehine Sondlo tidigare varit verksam. Cocktailmenyn kommer att ta avstamp i klassiker, där man sedan adderar japanska element – allt från en specifik råvara till en teknik.
– Förutom fantastisk barmat på kvällen kommer vi dagtid erbjuda en skön långlunch inriktad på seafood. En fast meny med en blinkning till den japanska omakasemåltiden. Kockar och bartenders delar plats bakom baren både på dagen och kvällen. Det är den första baren vi startar, men som vanligt är det viktigt att även maten håller högsta nivå, precis som på våra andra krogar, säger Adam Dahlberg, grundare av Adam & Albin.
– Axel Sundeman, som också är nöjeschef för Misshumasshu, kommer att ansvara för DJ:s, livemusik och andra happenings. Nori Bar kommer bli ett fint tillskott till Stureplans alla krogar och det här blir baren som du aldrig vill gå hem ifrån. Nu äntligen börjar det glada 20-talet, säger Albin Wessman, grundare Adam & Albin.
– Vi är mycket glada att över att Adam & Albin väljer Bibliotekstan för sitt nya koncept Nori Bar och därmed även ytterligare stärker anrika Birger Jarlspassagen som levande mötesplats mitt i city. Nori Bar kompletterar befintligt utbud väl och breddar Bibliotekstans erbjudande inom Food & Beverage, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik på Hufvudstaden.
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av WeOffice
Bolag Liten milstolpe passerad i bolagets ägande.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.