Image
Stockholm.
Stockholm. Bild: Istock

Ny mataffär till Sturekvarteret

Uthyrning Sturegallerian AB skrivit avtal med en ledande operatör om en ny livsmedelsbutik på 3 100 kvadratmeter i Sturekvarteret.
Publicerad den 20 November 2023

Då Stockholm city och nedre Östermalm idag saknar en större matbutik kommer den blivande Sturehallen att bli ett välkommet tillskott för såväl de många boende i området som de 4 600 personer som kommer att arbeta i det nya Sturekvarteret.
– Vi är mycket glada över att nu skrivit avtal för nya Sturehallen med en av Sveriges främsta handlare. Det har varit en lång process och intresset för att driva en klassledande livsmedelsbutik i Sturekvarteret har varit överväldigande. Det var ett tufft val men vi känner oss säkra på att vi valt den person som både kommer att driva den bästa butiken och tillföra mest till Sturekvarteret. Vi är mycket nöjda med det starka inledande intresse vi mött från hyresgäster för lokaler i det nya Sturekvarteret inom handel, kontor och restauranger. Med det här avtalet tar vi ett stort första steg mot vår vision att skapa ett Stureplan som ytterligare stärker sin position som Stockholms nav under de kommande 100 åren, säger Andreas Philipson, projektdirektör för Sturekvarteret.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige