Image

Nordic street food till Malmö central

Uthyrning Den 29 september är det premiär för Nordic Street Food på Malmö centralstation. Nu kan resenärer och besökare ta del av det prisbelönta food truck-konceptet med nordiska specialiteter i en pop-up-restaurang i stationens food court.
Publicerad den 28 September 2016

Jernhusen har tagit in Nordic street food till centralstationen, som under sex månader kommer att erbjuda både sina paradrätter och nya specialiteter.

Bland annat kommer de att tar fram nya fika- och frukostvarianter.

–På Malmö centralstation får vi en plats där vi kan nå nya målgrupper. Det ger oss också möjlighet att utveckla vårt koncept ytterligare. Vårt food truck-koncept passar bra in på resenärer i farten, säger Pernilla Elmquist på Nordic street food.

Utöver restaurangen kommer Nordic street food också sälja de råvaror som används i rätterna.

– Nordic Street Food är ett utmärkt komplement till våra övriga restauranger på centralstationen. De står för något nytt och spännande som också underlättar vardagen för resenärerna när de kan handla med sig mat hem eller på tågresan, säger Thomas Marot, förvaltningschef på Jernhusen.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige