Image
Marcus Fond.
Marcus Fond. Bild: New Property

New Property rekryterar och satsar på utbildnings- och skolverksamhetsetableringar

Bolag Marcus Fond återvänder till New Property för att leda en satsning inom uthyrning och utveckling av utbildnings- och skolverksamhetslokaler.
Publicerad den 22 September 2023

Marcus Fond kommer att spela en nyckelroll i att utforska och utnyttja möjligheterna för fastigheter inom skol- och utbildningssektorn. Hans gedigna kunskap och erfarenhet är avgörande för att skapa framgångsrika samarbeten med friskolekoncerner, kommuner och andra aktörer inom utbildningsområdet, menar New Property.
– Vi är mycket glada över att välkomna Marcus Fond tillbaka till New Property. Med hans expertis och breda kontaktnät kommer vi att kunna erbjuda marknaden en unik spetskompetens inom ett ständigt aktuellt område, säger David Werner, uthyrningschef på New Property.

Marcus Fond återvänder till konsultsidan efter några år hos Vernum Fastigheter där han har arbetat främst med bostadsutveckling och grönt byggande.
– New Property är i en spännande fas och det är inspirerande att vara på ett bolag vars vision är att bli den ledande fastighetsrådgivaren inom uthyrning och transaktion. Jag brinner för affärer och att leverera resultat till mina kunder, vilket rimmar utmärkt med deras vision, säger Marcus Fond.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige