Image
Port 73.

New Property får uthyrningsuppdrag i Väsby centrum och Port 73

Uthyrning New Property har fått uppdraget från Niam och Cavendo att sköta uthyrningen och att utveckla butiksmixen i Väsby centrum och Port 73. Tillsammans äger och förvaltar Niam och Cavendo fastigheterna och menar enligt ett pressmeddelande att man ser fram emot att stärka deras attraktionskraft ytterligare.


Stockholm.

Danska Rains återetablerar sig i Sverige

Uthyrning Rains öppnar butik på Götgatan i Stockholm.


Emma Söderlund går nu in på sitt andra år med podcasten Women in Property.

Ett år med podd: Nu vill Emma Söderlund se ett globalt perspektiv på kvinnor i fastighetsvärlden

Karriär Efter ett år som fastighetspoddare är Emma Söderlund redo att växla upp Women in Property. Den 15 februari släpps säsongens första avsnitt – för både Sverige och USA. För Fastighetssverige berättar hon om året som gått, om satsningen utomlands och hur hon tänker sig framtiden.


Ordonnansen V.

Ordonnansen V fullt uthyrt

Uthyrning Aros Bostads kvarter Ordonnansen V, på Gärdet i centrala Stockholm, är nu fullt uthyrt. Det är bland annat STC som öppnar anläggning på två plan.


YLLW och New Property inleder samarbete.

New Property och YLLW inleder samarbete

Bolag New Property och YLLW har ingått ett strategiskt samarbete för att erbjuda företag stöd i kontorssegmentet, från hyresavtal till inflyttning och inredning.


EHF köper fastigheten Heimdal 17 i Skövde av Oscar Properties.

EHF köper av Oscar Properties

Transaktioner EHF förvärvar ytterligare en central fastighet i Skövde. Fastigheten ligger i huvudstråket i centrum och säljare är Oscar Properties. Fastigheten (Heimdal 17) har en total lokalarea på 5 052 kvadratmeter och består av åtta stycken bostäder, garage samt kommersiella lokaler. Parallellt med detta köper EHF även en fastighet i Gamlestaden i Göteborg. Säljare i Göteborg är Rederibolaget Thun AB.


Linus Nilsson.

Pictet förvärvar nybyggd logistikfastighet i Halmstad

Transaktioner Pictet Alternative Advisors har slutfört förvärvet av en nybyggd logistikfastighet i Halmstad, Sverige. Fastigheten omfattar cirka 18 300 kvadratmeter logistikyta av institutionell kvalitet. Förvärvet genomfördes för Pictets Core Plus-strategi.


New Property har hyrt ut Wallin Bostads profilprojekt vid hörnet Nytorget/Renstiernas gata till de erfarna krögarna bakom Babette, Café Nizza och Tengu.

New Property hyr ut restaurangyta på Södermalm

Uthyrning New Property har framgångsrikt hyrt ut Wallin Bostads profilprojekt vid hörnet Nytorget/Renstiernas gata till de erfarna krögarna bakom Babette, Café Nizza och Tengu.


Emma Söderlund, Women in Property podcast.

New Property knyter till sig branschprofil och poddmakare

Bolag Emma Söderlund, som gör podden Women in Property (som Fastighetssverige berättade om i våras) har fått ny tjänst. Hon lämnar sin anställning på Estatement Group och ska nu istället jobba som leasing manager inom retail-segmentet på New Property.


Kent Edh Jansen.

Kent Edh Jansen till New Property

Bolag Kent Edh Jansen tillträder som Client Relationship Director på New Property.


Marcus Fond.

New Property rekryterar och satsar på utbildnings- och skolverksamhetsetableringar

Bolag Marcus Fond återvänder till New Property för att leda en satsning inom uthyrning och utveckling av utbildnings- och skolverksamhetslokaler.


Kungsbrohuset i Stockholm.

Gazella flyttar in hos Folksam

Uthyrning Gazella flyttar till nytt kontor på Västra Järnvägsgatan 11–23 i centrala Stockholm. Fastigheten bolaget flyttar till ägs av Folksam.


Gränshandeln med Norge ska ta ytterligare fart.

New Property utvecklar gränshandeln mot Norge

Bolag New Property får i uppdrag att arbeta med utveckling och uthyrning av gränshandelsplatsen Töcksfors Handelspark i Värmland.


Mattias Carrass och Sofia Petzelius.

New Property tecknar ramavtal med SSSB

Bolag Stockholms Studentbostäder, SSSB, tar ett helhetsgrepp med hjälp av New Property för att se över alla gatuplan och lägga en långsiktig strategi tillsammans.


Franzéngatan.

Klara Norra Fastigheter hyr ut till Hive Streaming

Uthyrning Klara Norra Fastigheter har hyrt ut cirka 840 kvadratmeter till Hive Streaming som flyttar in till årsskiftet på Franzéngatan 3 i Stockholm. New Property uthyrning har agerat uthyrningsrådgivare till Klara Norra Fastigheter.


Axfasts fastighet Jakob Mindre 5 i centrala Stockholm får en ny hyresgäst på gatuplan.

Meriterad krögare öppnar hos Axfast

Uthyrning Den välmeriterade krögaren Pedro Passinhas med bakgrund från Michelinkrogar likt The Fat Duck och Le Gavroche som öppnar det nya konceptet Botica med rötter i det portugisiska köket på gatuplanet i Axfasts fastigheter Jakob Mindre 5 i centrala Stockholm.


New Property värvar tungt namn från Colliers

Bolag Stärker teamet med meriterat nyförvärv.


New Property Retail & Development, med Sofia Petzelius som vd, utvecklar på Vasagatan för Storebrand.

Storebrand och New Property utvecklar på Vasagatan

Uthyrning Oh Poké och Barbers of Sweden tar plats på Vasagatan 10.


Millandra Lindström.

New Property stärker sitt retail-team

Bolag New Property Retail & Development utökar teamet med Millandra Lindström som Business Developer.


Det är stor efterfrågan på industrimark runt Stockholm.

Värmdö kommun säljer 55 600 kvadratmeter industrimark

Transaktioner Värmdö kommun har avyttrat 55 600 kvadratmeter detaljplanelagd mark i Älvsby industriområde i 21 separata transaktioner. Marken är planlagd för näringslivsändamål och får exploateras till cirka 50 procent. Köpeskillingen uppgår till cirka 80 miljoner kronor.