Image

NCC bygger huvudkontor i Spånga

AFFÄRER NCC bygger ett nytt huvudkontor åt Sika, i Spånga, Stockholm. Ordern är värd 57 miljoner kronor.
Publicerad den 24 Juni 2008

Anläggningen byggs på Lunda industriområde i Spånga. Huvudkontoret får tre våningar och en yta på 1 800 kvadratmeter, och produktionshallen en yta på 2 600 kvadratmeter.

- Sika Sverige expanderar och får inte längre plats i sina gamla lokaler. Vi har varit med och utformat de nya byggnaderna tillsammans med kunden, och det är naturligtvis roligt att vi nu även har fått kontrakt på att uppföra dem, säger NCC:s affärschef Lars Westman.

Byggstart sker i augusti i år och i september 2009 ska lokalerna vara klara för inflyttning. Som mest kommer ett 40-tal personer att vara sysselsatta i projektet.

Sika har i dag sitt huvudkontor i Järfälla. Företaget är en av världens ledande leverantörer av kemiska specialprodukter för bygg- och industriell produktion.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige