Image

Konsult avslutar samarbete med NAI Svefa

KARRIÄR En av trotjänarna inom NAI Svefa avslutar samarbetet och fortsätter med egen verksamhet.
Publicerad den 3 December 2009

Lennart Frisk har bestämt sig för att avsluta det samarbete NAI Svefa haft med hans bolag. Han har sedan början av 2008 arbetat som underkonsult. Nu fortsätter han själv med bolaget som heter EFFL Göteborg AB.

Lennart Frisk var en av de först anställda inom NAI Svefa Transactions och har på många sätt bidragit till affärsområdets utveckling. Hans insatser har lett till mycket goda intäkter för bolaget, särskilt under rekordåren 2006-2007.

Men nu har han alltså bestämt sig för att gå vidare.

- Jag har för avsikt att fortsätta med min mäklarroll för efter 33 år är det svårt och kanske lite dumt att växla spår. Självklart kommer jag att gå ner i intensitet men för mig har det blivit ett sätt att leva, telefonen är alltid på och därigenom har jag mycket utbyte från mitt kontaktnät. Jag har några uppdrag kvar att avsluta för NAI Svefa men räknar med att dessa är klara under januari/februari 2010 därefter fortsätter jag min verksamhet med mitt bolag, säger Lennart Frisk.

NAI Svefa är tacksamma för den tid Lennart Frisk varit på bolaget och visar stor förståelse för hans beslut och ser också möjligheter i och med avslutet.

- När Lennart nu väljer att gå vidare med egna projekt önskar vi honom all lycka. Samtidigt kan ett avslut också öppna nya dörrar. Västra Sverige är en viktig marknad för oss och vi har ett starkt kontor i Göteborg. Vi kommer att stärka vår marknadsnärvaro ytterligare genom att rekrytera transaktionsrådgivare för såväl sälj- som köprådgivning till Göteborgskontoret, säger Mikael Holmström, vd för NAI Svefa Transactions.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Areim utveckla sitt nya palats – och sin kontorsportfölj

Bolag Areim gör ett nytt tungt förvärv på Stockholms kontorsmarknad. Efter köpet av Grönstedska palatset berättar Julia Mejegård, Head of Investments Sweden, om planerna för utveckling av Grönstedska palatset, synen på kontorsportföljen i dagsläget, hur man vill utveckla sin kontorsportfölj i Stockholm framöver och vilka delar av staden man ser som attraktiva för nya förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige