– Vi är oerhört glada att äntligen öppna nya "Bullen". Vår målsättning var att återskapa det som var, men vi ser att det vi skapat blivit ännu mer. Den sköna känslan och gemytliga atmosfären kompletteras nu av en ännu bättre mat- och dryckupplevelse. Med Fredric Hellqvist i baren och Daniel Kerr Schöning i köket känns denna öppning väldigt trygg och rolig, säger Anna Dahl Tillander, ansvarig för Stockholmsenheterna inom Burgsvik Group.
Puben är utvecklad av Burgsvik Groups koncept- och etableringsteam, tillsammans med pubdesigner Anders Hemberg. Vasakronan har arbetat nära genom hela processen med tillmötesgående arbetssätt som därigenom möjliggjort projektets tempo.
Bygg/Arkitektur Ola Serneke berättar för Fastighetssverige om markanvisningen för Cirkustomten som han vill ta över med sitt nystartade bolag. Han berättar om dialogen med exploateringsnämnden, när projektet skulle kunna vara färdigställt och vilken del han har för avsikt att sälja vidare efter färdigställande.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.