Image

Husvärden hyr ut i Mölndal

UTHYRNING Husvärden hyr ut till Softronic Issi AB i sin nybyggda kontorsfastighet i Krokslätts Fabriker i Mölndal. Kontraktet omfattar 621 kvadratmeter och inflyttning sker i november 2008.
Publicerad den 16 Juni 2008

Softronic Issi AB flyttar in på översta våningen i den nybyggda kontorsfastigheten Krokslätts Fabriker No 9. Fastigheten på totalt 2 600 kvadratmeter är belägen i det anrika området Krokslätts Fabriker och erbjuder flexibla lösningar för kontor, konferenslokaler och infrastruktur.

Jones Lang LaSalle har på uppdrag av Husvärden AB agerat rådgivare i affären och bidragit till den goda matchningen mellan företagets behov och kontorets möjligheter.

- Vi är jätteglada över att ha varit med och bidragit till en riktigt lyckad kontorslösning tillsammans med Husvärden AB. Fastigheten är en riktig pärla - väldigt flexibel och med genomgående hög kvalitet i alla material och teknikval. Utformningen är som skräddarsydd för Softronic Issi AB:s behov och tillväxtplaner, säger Christina Cedérus Olauson på Jones Lang LaSalle.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige