Image

Besqab produktionsstartar i Sundbyberg

Bygg/Arkitektur Besqab produktionsstartar ytterligare ett projekt i år; 91 lägenheter på Vackra vägen med utsikt över Golfängarna och Lötsjön i Sundbyberg.
Publicerad den 17 December 2018
Besqab produktionsstartar i Sundbyberg Bild: Besqab
Besqab produktionsstartar i Sundbyberg

Besqab har hittills under året sälj- och produktionsstartat projekten Tetris; 100 yteffektiva lägenheter i Hökarängen, och Myntan; 47 rad- och parhus i Tyresö samt även produktionsstartat ett vårdboende i Uppsala med 69 lägenheter. Nu avslutar Besqab året med att produktionsstarta ännu ett fint bostadsprojekt i attraktivt läge.

– Vi är väldigt glada att kunna produktionsstarta fler bostäder, säger Besqabs vd Anette Frumerie. Vi har god marknadskontakt i projektet och det visar att det är viktigt att jobba nära våra kunder och erbjuda väl utformade bostäder i rätt läge.

– Alla myndighetsbeslut är nu äntligen klara, säger regionchef Lotta Niland. Kunderna efterfrågar fler större lägenheter så vi säljstartar en ny etapp redan den 6 januari.

Första inflyttning beräknas till årsskiftet 2020/2021.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hållbarhetschefen: "Vi kan inte lagstifta engagemang"

Bolag Det är frivilligheten som gör platssamverkan lyckad. Det menar Mia Häggström, hållbarhetschef på Fabege. Just nu pågår en statlig utredning för en lagstiftning som undersöker frågan om att göra platssamverkan obligatoriskt för att öka tryggheten i den byggda miljön och arbeta brottsförebyggande. – Risken är att det blir ineffektivt och dyrt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige