Image
Nu är i princip alla kommersiella ytor på WallenstamsTuletorget uthyrda.
Nu är i princip alla kommersiella ytor på WallenstamsTuletorget uthyrda. Bild: Wallenstam

Allt kommersiellt uthyrt på Tuletorget

Uthyrning Drygt femtusen kvadratmeter lokal- och butiksytor på Tuletorget är uthyrda, i de populära Tuletornen har inflyttningen påbörjats och nu börjar utveckling av nya Tuletorget ta form med nya aktivitets- och lekytor. I slutet av 2015 beräknas allt vara klart.
Publicerad den 10 Mars 2015
Mathias Aronsson. Bild: Wallenstam
Mathias Aronsson.

- Nu händer det mycket på Tuletorget, lokal- och butiksytorna är uthyrda och Tuletornen är nästan slutsålda. Vi har en väldigt fin mix av butiker, restauranger och företag som tillsammans kommer att lyfta torget och i kombination med fler boende i området är vi övertygade om att torget kommer att utvecklas till en dynamisk och levande möteplats där det finns något för alla, säger Mathias Aronsson, vice vd på Wallenstam.

Intresset för Tuletorget är stort, förutom de populära bostadsrätterna i Tuletornen där majoriteten är sålda är i princip samtliga kommersiella ytor uthyrda. Torget kommer att kunna erbjuda det mesta, attraktiva restauranger med spännande koncept, café, butiker, gym och förskola.

Bland de kontrakterade hyresgästerna finns Wayne's Coffee, Piatti, Thai House Wok, Balance Training, Meya & Mateo, IT-Relation ECTS, Minero Vita Juicebar, Apotek, Blomsterbindarna STHLM, Direkten, Mäklarringen, Vinylcenter, Infralogic, Elkontakt entreprenad i Stockholm, ATN Internet & TV in Sweden och Sundbybergs kommun.

Wallenstams utveckling av området har pågått sedan 2013 och precis som Tuletornens interiör har Tuletorget designats av designerduon Simon Davies och Tomas Cederlund, allt för att skapa en modern och levande plats med innerstadskänsla.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Eastnines orubbliga tro på kontor – så ska de växa framöver

Bolag Efter höstens försäljning av innehavet i ryska bolaget MFG och med en ny affärsplan i ryggen står Eastnine redo att växa rejält framöver. För Fastighetssverige berättar vd:n Kestutis Sasnauskas om de ambitiösa tillväxtmålen, varför man har en sådan benhård tro på kontorssegmentet och vilken typ av transaktioner som bolaget tittar på framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige