Image

WP Carey vill köpa mer i Sverige

Expo Real Amerikanska WP Carey, som premiärköpte i Sverige i somras, är på Expo Real med siktet inställt på fler affärer i Sverige.
Publicerad den 6 Oktober 2015
Arvi  Luoma. Bild: Eddie Ekberg
Arvi Luoma.

Det amerikanska bolaget WP Carey, som premiärköpte i Sverige i somras, är på Expo Real för att leta fler investeringsmöjligheter. En region som man ställt in siktet på är Norden och ett av länderna är Sverige.

- Norden är en av de mest intressanta marknaderna att investera på just nu och vi tittar på flera potentiella affärer där just nu, säger Arvi Luoma, transaktionschef för Europa på WP Carey när Fastighetssverige träffar honom på Expo Real.
Han nämner enkelheten att göra affärer som en av de största fördelarna med Sverige.

- I Sverige kan vi göra klart en affär på sex veckor, medans det i andra länder tar väsentligt mycket mer tid.

Arvi Luoma kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm för att tala på temat Internationella investeringar i Sverige.

- Det ska bli jätteroligt att vara med, vi på WP Carey delar gärna med oss, säger Arvi Luoma som hoppas att WP Carey kommer göra nästa affär i Sverige innan året är slut.

Anmäl dig till seminariet Fastighetsmarknaden i Stockholm här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY