Image

WP Carey vill köpa mer i Sverige

Expo Real Amerikanska WP Carey, som premiärköpte i Sverige i somras, är på Expo Real med siktet inställt på fler affärer i Sverige.
Publicerad den 6 Oktober 2015
Arvi  Luoma. Bild: Eddie Ekberg
Arvi Luoma.

Det amerikanska bolaget WP Carey, som premiärköpte i Sverige i somras, är på Expo Real för att leta fler investeringsmöjligheter. En region som man ställt in siktet på är Norden och ett av länderna är Sverige.

- Norden är en av de mest intressanta marknaderna att investera på just nu och vi tittar på flera potentiella affärer där just nu, säger Arvi Luoma, transaktionschef för Europa på WP Carey när Fastighetssverige träffar honom på Expo Real.
Han nämner enkelheten att göra affärer som en av de största fördelarna med Sverige.

- I Sverige kan vi göra klart en affär på sex veckor, medans det i andra länder tar väsentligt mycket mer tid.

Arvi Luoma kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm för att tala på temat Internationella investeringar i Sverige.

- Det ska bli jätteroligt att vara med, vi på WP Carey delar gärna med oss, säger Arvi Luoma som hoppas att WP Carey kommer göra nästa affär i Sverige innan året är slut.

Anmäl dig till seminariet Fastighetsmarknaden i Stockholm här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter hajpen – så ser framtiden ut för padelhallarna

Sverige Från underbar och älskad av alla till övergiven och med hål att fylla – den svenska padelhajpen har kommit av sig rejält. Hallar och banor står tomma och nu börjar rapporter komma om nedläggningar av hela anläggningar. Men vad händer med själva fastigheterna nu när boomen passerat zenit? Anders Elvinsson, chef för värdering och strategisk rådgivning på Cushman & Wakefield, ger sin bild av padelns framtid, branschens beredskap och omställningsmöjligheterna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige