Image

Willhem emitterar två miljarder

Ekonomi/Finansiering Willhem genomförde i går den första emissionen under sitt MTN-program.
Publicerad den 20 Januari 2015
Mikael Granath. Bild: Willhem
Mikael Granath.

Totalt två miljarder kronor emitterades. Obligationerna är icke säkerställda och kommer att noteras på Nasdaq OMX.

700 miljoner kronor emitterades i en FRN-obligation med en löptid på tre år till en ränta om Stibors tremånadersränta plus 32 punkter.

950 miljoner kronor emitterades i en FRN-obligation med en löptid på fem år till en ränta om Stibors tremånadersränta plus 49 punkter.

350 miljoner kronor emitterades i en FIX-obligation med en löptid på fem år till en ränta om Stibors tremånadersränta plus 49 punkter.

- Vi är väldigt nöjda med vår första obligationsemission som innebär att vi kan förlänga vår kapitalbindning till attraktiva nivåer, säger Mikael Granath, vd på Willhem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige